top of page

Over soft

C6F84A42-913B-4E73-A4AC-2575BDC5835F.JPEG
web_soft_djulibravenboer_00058.jpg

Dag lief mens! 

Ik ben Shauni, founder van SOFT en bloeiende ondernemer. Met een passie voor lekkere voeding en een groot hart voor mens en dier sta ik elke dag klaar om jullie een geweldige maaltijd en ervaring voor te schotelen.

Samen maken we een betere plek van deze planeet, en dit doen we hap per hap. Aarzel zeker niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Benieuwd naar mijn verhaal? Lees dan zeker even verder...

In 2015 kwam ik met het idee om meer plantaardig te gaan eten. Ik heb veel onderzoek gedaan en wetenschappelijke artikels gelezen en het viel me op dat plantaardige voeding echt een groot verschil kan maken om onze ecologische voetafdruk te verkleinen!

 

Toen ik volledig plantaardig ging eten waren de opties voor take-away of op restaurant enorm beperkt en ben ik zelf maar in de keuken gevlogen. Ik merkte dat ik een voorliefde had om van simpele pure producten, geweldige gerechten te maken. Ik experimenteerde er op los en proefde hoeveel meer smaak en liefde ik in mijn voeding stak. Dit moest ik natuurlijk delen met mijn vrienden en familie en zo begon mijn avontuur. 

Ik kon het bijna niet geloven dat mijn eten EN nog meer smaak had EN ook nog eens goed was voor de planeet. Ik kon er al mijn creativiteit in kwijt en ik gaf mensen dat extra tikkeltje enthousiasme en liefde dat hun dag helemaal geweldig kon maken. 

Dit alles is ook exact waar SOFT voor staat.

 

Zachtheid, naar onszelf toe omdat we een heerlijke maaltijd voor onze neus hebben staan en onszelf de aandacht en liefde geven die we verdienen.

Maar ook zachtheid naar onze planeet toe want de maaltijden die je bij SOFT koopt zijn natuurlijk 100% plantaardig!

En dat is aardig voor onze aarde. 

C6F84A42-913B-4E73-A4AC-2575BDC5835F.JPEG
bottom of page