Praktisch

_MG_0596.JPG

 

Openingsuren & adres

Open van Woe, Do, Vrij & Zon : 10.00-16.00

Zat: 10.00-17.00

stadswal 14 3580 beringen (lutgart site, oude school)

Catering opdrachten of bestellingen kunnen ook buiten deze uren en dagen. Neem contact met me op om details te bespreken!

Brunchbar: Kom in onze brunchbar genieten van heerlijk homemade vegan eten! We hebben een kleine vaste kaart met brunch & lunchgerechten en een dagelijks wisselend assortiment van dessert. Al onze gerechten kunnen afgehaald worden en we hebben ook een assortiment maaltijden in onze koeltoog om mee te nemen en thuis op te warmen. 

Catering & custom cakes: Heb je een feestje of een event? Schuif de voetjes onder tafel en geniet van een op maat gemaakte smaak beleving. Vraag je offerte aan via het contactformulier! 

Allergenen & aanvullende informatie:

Lactosevrij, eivrij? Heel mijn assortiment is volledig plantaardig en is daarom lactosevrij en eivrij. Echter zijn er bepaalde ingrediënten die sporen kunnen bevatten van melk en eieren, waardoor deze allergenen niet volledig kunnen worden uitgesloten. 

Glutenvrij? In mijn assortiment kan je ook glutenvrije producten vinden. Alle maaltijden worden echter in 1 keuken klaargemaakt en daarom kunnen gluten niet 100% worden uitgesloten. 

Noten vrij? Er zijn Notenvrije gerechten beschikbaar maar sinds alles in dezelfde keuken wordt gemaakt kunnen noten niet 100% worden uitgesloten. 

vragen ivm allergenen? stuur gerust een berichtje.

_MG_0596.JPG